top of page
Lazy Brown Dog_edited.jpg

Våre tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger: About

Rebecca B.

Jeg er så utrolig glad for at jeg kom i kontakt med Sara. Hun kom på kort varsel, dagen etter jeg ringte. Sara gjorde denne opplevelsen så fin som mulig, for både meg og hunden min. Jeg er glad for at det var nettopp du som kom hjem og hjalp meg gjennom den tøffeste dagen jeg har hatt. Tusen takk Sara!

Ingrid

 Ønsker å sende en stor takk til dere og rose dere for all hjelp, omsorg og kommunikasjon i en fryktelig vond prosess. Vår uendelig høyt elskede lille bestevenn kunne ikke fått et mer verdig og smertefritt farvel enn det Audun klarte å skape hjemme i sofaen. Takk for empati, informasjon og en trygg atmosfære. En spesiell takk også til Sara for fantastisk oppfølging både i forkant og etterpå. Jeg vil anbefale dere på det varmeste til venner og bekjente i samme situasjon. Takk

Katrine

Jeg vil gjerne si tusen takk, på vegne av meg og mannen min, for den fantastiske jobben dere gjorde. Fra første kontakt ble vi møtt med omsorg, empati og profesjonalitet. Vi fikk god informasjon i alle ledd, og alt ble gjort på våre og Zeppelins premisser. Jeg fikk være med hele veien, sitte hos henne til siste sprøyte ble satt og hun rolig og smertefritt fikk slippe, og fikk til og med bære henne ned til bilen. Minnet og kortet vi fikk i etterkant har hedersplass på kontoret mitt, og jeg ser på det hver dag. Jeg vil anbefale alle i vår situasjon å kontakte dere - jeg kan ikke tenke meg en bedre og mer verdig slutt for et dyr.

Timon

Dette var en god opplevelse midt i det triste. Etter at Timon ble akutt mye dårligere kom Audun hjem til oss søndag kveld. Han tok seg god tid og forklarte alt som skulle skje. Det var utrolig deilig å slippe å dra til en dyreklinikk. Timon var hjemme helt til siste slutt. Anbefaler denne ordningen på det varmeste. Tusen takk, Audun, for at Timon fikk en verdig slutt. Hilsen Nina

Hei Sara,
Vil bare takke deg for at vår avskjed med Ring ble så trygg og for den respektfulle måten du møtte oss på. Vi er i bunnløs sorg, men det er trøst i at han fikk sovne så rolig og stille i kurven sin med oss alle rundt seg - avskjeden ble slik vi hadde håpet.
Mvh Mia

Hei Sara.
Vi vil bare takke deg for måten du behandlet oss og Ava på. Du er en reddende engel og du gjorde opplevelsen for Ava så mye bedre vi er så utrolig glad og takknemlig for at du finnes og hadde mulighet å hjelpe oss selv på en søndag. Tusen hjertelig takk, du kommer til å ha en spesiell plass i hjertene våre.
Vi sender deg et koselig bilde fra når det var bedre tider.
Ønsket deg og dine en veldig fin jul
Mvh Maria, Dennis og Ava

Hei igjen.

Jeg vil bare takke for hjelpen med Pia i går. Det ble en verdig og fin avslutning på livet og Pia var rolig og glad helt til det siste. Hun sovnet stille og fint inn og så så fredelig ut, da hun gikk videre.
Send en takk til Oddbjørn som var så fin i denne vonde stunden.
Mvh. Hilde.

Hei igjen Sara,

jeg vil takke dere enda en gang for hvordan dere håndterer og kommer oss i møte nå som vår kjære Prinsesse Fredrik har gått ut av tiden. Magnus var så sympatisk profesjonell med oss, og dette kunne ikke vært gjennomført på en  mer hensynsfull måte. Dessuten er jeg dypt imponert over at han tok turen frem og tilbake fra Sarpsborg for å hjelpe oss. Alt godt til dere, Og god helg,

Klem fra Trude

Tilbakemeldinger: Tekst

Gi oss din tilbakemelding

Vil du anbefale Hjemmeavliving til andre i din situasjon?

Takk for innsendingen din!

Tilbakemeldinger: Tilbakemeldingsskjema
bottom of page