top of page
brown and white tabby cat_edited.jpg

Hjemmeavlivning av hund og katt i Oslo, Fredrikstad og omegn. Ta kontakt så vil en av våre veterinærer ringe deg opp.

Telefon: 91924177

Vi vil ikke alltid ha mulighet til å svare på telefonen, men send oss en melding her eller på mail, så vil vi ta kontakt så snart vi kan.

Takk for innsendingen din!

Kontakt oss: Contact

Gi oss din tilbakemelding

Vil du anbefale Hjemmeavliving til andre i din situasjon?

Takk for innsendingen din!

Kontakt oss: Tilbakemeldingsskjema

Våre tilbakemeldinger

Navn / Alias: Katrine Myra

Hvordan var din opplevelse?: Jeg vil gjerne si tusen takk, på vegne av meg og mannen min, for den fantastiske jobben dere gjorde. Fra første kontakt ble vi møtt med omsorg, empati og profesjonalitet. Vi fikk god informasjon i alle ledd, og alt ble gjort på våre og Zeppelins premisser. Jeg fikk være med hele veien, sitte hos henne til siste sprøyte ble satt og hun rolig og smertefritt fikk slippe, og fikk til og med bære henne ned til bilen. Minnet og kortet vi fikk i etterkant har hedersplass på kontoret mitt, og jeg ser på det hver dag. Jeg vil anbefale alle i vår situasjon å kontakte dere - jeg kan ikke tenke meg en bedre og mer verdig slutt for et dyr.

Navn / Alias: Timon

Hvordan var din opplevelse?: Dette var en god opplevelse midt i det triste. Etter at Timon ble akutt mye dårligere kom Audun hjem til oss søndag kveld. Han tok seg god tid og forklarte alt som skulle skje. Det var utrolig deilig å slippe å dra til en dyreklinikk. Timon var hjemme helt til siste slutt. Anbefaler denne ordningen på det varmeste. Tusen takk, Audun, for at Timon fikk en verdig slutt. Hilsen Nina Enger

Kontakt oss: Tekst
bottom of page